Tietosuojaseloste

Sinebrychoffin taidemuseo noudattaa toiminnassa tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä. Tälle sivulle on koottu tärkeää tietoa siitä, kuinka käsittelemme ja suojaamme henkilötietoja.

Kansallisgallerian tietosuojaseloste

Sinebrychoffin taidemuseo on osa Kansallisgalleriaa. Kansallisgalleria tietosuojalausekkeessa kerrotaan, miten Kansallisgalleria käsittelee ja suojaa henkilötietoja.

Luovuttamalla henkilötietojasi Kansallisgallerialle, johon kuuluvat Ateneumin, Kiasman ja Sinebrychoffin taidemuseot, kokoelmahallintaosasto, talous- ja hallintaosasto, Sinebrychoffin ystävät ry sekä Valtion taideteostoimikunta, hyväksyt tämän tietosuojalausekkeen mukaiset käytännöt.

Henkilöllä on lain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on kerätty. Henkilöillä on myös oikeus vaatia virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Ohjeet näistä löytyvät tietosuojalausekkeesta ja tarvittavat lomakkeet alla olevista linkeistä:

Kansallisgallerian tietosuojaseloste (pdf)
Tietosuojalausekkeessa kerrotaan, miten Kansallisgalleria käsittelee henkilötietoja.

Rekisteritietojen tarkastuspyyntö (pdf)
Täytä tämä lomake ja toimita se meille, jos haluat selvittää, mitä tietojasi on talletettu ylläpitämäämme rekisteriin.

Rekisteritietojen korjaamisvaatimus (pdf)
Täytä tämä lomake ja toimita se meille, jos haluat korjauksia tietoihin, joita on talletettu ylläpitämäämme rekisteriin.

Lue lisää tietosuojasta Kansallisgallerian sivuilta.

Tietoa Sinebrychoffin taidemuseon verkkosivuilla käytetyistä evästeistä.