Saavutettavuus­seloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua sinebrychoffintaidemuseo.fi, joka on julkaistu 31.5.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse 2.6.2021.

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Tiedossa olevat puutteet

  • 1.1.1 Puutteita sosiaalisen median kuvien tekstivastineissa. Kuvaustekstit puuttuvat Instagramissa julkaistavista kuvista, sillä Instagramissa ei ole mahdollista lisätä kuvaustekstejä. Lisäämme tekstit, kun se on teknisesti mahdollista.
  • 1.1.1 Puutteita verkkosivuston kuvien tekstivastineissa. Korjataan.
  • 2.5.3. Sivuston kielivalinnassa näkyvät tekstit ja saavutettavat nimet eivät vastaa toisiaan. Ei korjata. Virhe johtuu siitä, että saavutettavista teksteistä on tehty tarkoituksella sivustolla näkyviä selkeämpiä. Esimerkiksi FI-tekstiä vastaava saavutettava teksti on ”Vaihda kieltä: Suomi”.
  • Sivuston pääsisältöön ei ole mahdollista siirtyä suoraan. Tämä johtuu siitä, että käyttäjän on ensin hyväksyttävä sivuston evästekäytännöt. Sisältöön ei ole myöskään mahdollista siirtyä suoraan tilanteessa, jossa sivustolla on käytössä poikkeusilmoitus. Ei korjata. EU:n yleinen tietosuoja-asetus edellyttää, että käyttäjä aktiivisesti suostuu evästeiden tallentamiseen tietokoneellensa. Tarkoitus on myös, ettei käyttäjä voi ohittaa poikkeusilmoitusta, silloin kun se on käytössä sivustolla. Ilmoituksen voi kuitenkin sulkea.

Sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

Sivustolta on linkityksiä seuraaville verkkosivustoille, jotka ovat arkistoitu ennen 23.9.2019.

Huomasitko saavutettavuuspuut­teen?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille verkkolomakkeella

tai lähetä sähköpostia osoitteeseen siffinfo@siff.fi.

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Korjaamme saavutettavuusongelmat, kun ne tulevat tietoomme.

Valvonta­viranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000