Avoin intro suomeksi: Kokoelmanäyttelyn helmet

Tutustu uusitun kokoelmanäyttelyn upeimpiin teoksiin avoimessa introssa Valkoisessa kellarissa. Opas esittelee kuvaesityksen avulla teoksia sekä tarinoita niiden taustalla. Voit nauttia johdannosta mukavasti istuen ja sen jälkeen tutustua näyttelyyn omaan tahtiisi. Kokoelmanäyttelyn teokset ajoittuvat 1300-luvulta 1800-luvulle.

Kesto: n. 30 min.
Ryhmäkoko: 80

• 12.2.2022 klo 14–14.30
suomeksi
Valkoinen kellari
Liput: museolipulla
16/14 € / Museokortilla. Ei ennakkoilmoittautumista. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu lippua ostaessasi.
Maalaus naisesta, jolla on yllään punaisesta sametista tehty koristeellinen mekko. Mekko on avokaulainen. Kaulassa hänellä on oranssi huivi ja päässään oranssi koristeellinen myssy.
Lucas Cranach vanhempi (1472–1553), Nuoren naisen muotokuva, 1525. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen.