Museovierailu korona-aikana

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Olemme koostaneet muutamia ohjeita, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti taiteen pariin!

Tule museoon vain terveenä, taide kyllä odottaa

Olet tervetullut Sinebrychoffin taidemuseoon, kun tunnet olosi terveeksi. Jos olet sairas, jää kotiin. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

 Seuraa turvallisuus­ohjeitamme

Suosittelemme kasvomaskin tai visiirin käyttöä. Voit ostaa yksittäispakatun, kertakäyttöisen kasvomaskin saapuessasi museoon hintaan 1 €. Meiltä voit pyytää käyttöösi myös visiirin. Käytön jälkeen visiiri desinfioidaan ja laitetaan vähintään 24 tunniksi lepäämään ennen seuraavaa käyttöä.

Ota tilaa itsellesi ja anna sitä toisille. Myös me pidämme sinuun turvavälin.

Suosi kortti- tai lähimaksua. Emme suosittele käteisen käyttöä maksuvälineenä toistaiseksi. Museokortti-asiakas: Näytä museokorttia lipunmyynnissä kortinlukijalle tai lataa Museokortti-sovellus ja kirjaudu sen avulla itse museoon lipunmyynnissä olevan QR-koodin avulla.

Käytä hissiä yksin tai oman seurueen kanssa.

Emme vaadi koronapassia.

Muista hyvä käsihygienia

  • Tule museoon puhtain käsin, ja pese kädet huolellisesti saippualla aina tarvittaessa sekä käytä käsidesiä.
  • Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen.
  • Älä koske taideteoksiin.
  • Vältä turhaa pintojen koskettelua.
  • Henkilökunnan hyvään käsihygieniaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Siistiä ja puhdasta

Kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota kaikissa tiloissa. Sinebrychoffin taidemuseo seuraa valtioneuvoston virallisia ohjeita.